Roles Open Positions

Back to all Positions

GLOBAL PAYROLL Софтуерно тестване / QA Специалист

Нашата мисия е:

В Immedis ние се стремим да предлагаме решения в областа на Международните данъци и заплати на нашите корпоративни мултинационални клиенти, водени от технологичните иновации, които разработваме в нашата дивизия.

Кои сме ние?

Immedis е специализирано звено на глобална компания предоставяща финансови услуги и слечелила много международни награди. Създадена през 1996 г., с над 1300 служители в повече от 33 офиса в световен мащаб, комапнията предоставя данъчни услуги и изготвяне на международен пейрол на организации и физически лица в повече от 100 страни всеки ден. Нашият продуктов и софтуерен иновационен център е със седалище във Варна, където се намира и екипът ръководещ бъдещето на нашата технологична платформа.

 

Как постигаме това?

Екипът „Product and Development“ на Immedis има основна роля в проектирането и изграждането на корпоративен клауд софтуер и решения, насочени към предоставяне на международни услуги за изготвяне на заплати и данъчни услуги на компании с офиси в различни държави – твърдо позиционирайки Immedis като лидер на пазара.

 

Какво използваме?

Най-новите уеб технологични платформи и технологии. Инструменти като Amazon Web Services, MS Visual Studio 2017, C #, MVC .Net Core, Web API, Angular, Tableau. Най-новите платформи и набор от инструменти за висока надеждност и автоматизация.

 

Какво правим за Вас?

• Високо конкурентна заплата.
• Голям екип от опитни професионалисти, готови да ви помогнат и да ви напътстват
• Приятелска атмосфера
• Непрекъснато професионално развитие
• Гъвкави условия на труд.

 

Какво търсим?

Immedis се разширява и търси мотивирани и талантливи QА специалисти, които да се присъединят към екипа ни. Като част от този екип ще имате вълнуваща възможност да участвате в целия жизнен цикъл на проекта за следващите поколения вътрешни и външни системи за клиенти, които дават възможност на екипите и клиентите ни да рационализират дейностите във всички области на бизнеса. Това е наистина вълнуваща роля, включваща работа със системи, ориентирани към клиентите, като използва най-новите технологии.

 

Необходими умения:

• Отлични аналитични умения и добра ориентация и разбиране на бизнес процесите
• Професионално отношение и внимание към детайлите
• Работен опит в софтуерните разработки и софтуерно тестване
• Разбиране на QA методологиите, инструменти и процеси
• Желание за непрекъснато развитие
• Познания по тестване на дизайна и функционалностите

 

Допълнителни, но не задължителни умения:

• 1+ години опит в атоматичното тестване, използвайки C# и уеб автоматично тестване
• Знания и/или опит със софтуерни инструменти и техники, използвани в автоматичното тестване
• Добро ниво на английски език – писмено и говоримо
• Опит с големи проекти

 

С нас ще имате възможност да се развивате, учите и разширявате вашите познания във вълнуваща и динамична среда.
Ако имате позитивно мислене, харесвате модерна и динамична офис среда и искате да сте редом до най-добрите в сферата – свържете се с нас.

Притежаваме инструментите да пострим бъдещето. Имате ли мотивацията?

 

При кандидатстване за позицията, Вие доброволно предоставяте Вашите личните данни и ние ще ги обработваме за следните цели: подбор на кандидати за тази позиция; подбор на кандидати за бъдещи позиции, настъпващи в рамките на следващите 6 месеца, освен ако изрично не заявите вашето несъгласие; свързване с кандидати във връзка със целите на подбора и проучване на пазара на труда; подписване на трудов или друг вид договор. Личните данни, предоставени за тези цели, ще бъдат съхранявани за срок до 6 месеца. Имате право да поискате изтриване, коригиране или блокиране на личните данни, ако обработването им не отговаря на изискванията на действащото законодателство или надхвърля посочените цели.

 

Ако смятате че имате необходимото и сте мотивирани да оформите бъдещето си в сферата на международните заплати и данъци, кандидатствайте при нас с мотивационно писмо и CV тук.